De Dinsdagavond league

Ook op de dinsdagavond wordt er herrie gemaakt in het “Bowling en Partycentrum Gouda”.

De dinsdagavondleague is traditioneel meer een vrijplaats voor mensen die echt voor het plezier gooien en daarbij een drankje als basisuitrusting zien.

Laat dit je niet afschrikken. Er zijn ook bij ons nog steeds mensen die het op een glas water en een kop thee proberen te doen. En dat moet ook kunnen want op woensdag moeten velen van ons weer "gewoon" aan de slag.

Ook wij zijn op zoek naar enthousiastelingen, of liefst een team van 3-6 mensen, die vanaf het nieuwe seizoen (begin september) op de dinsdagavond ook een balletje willen gooien. Tot september hoef je niet stil te zitten. Er is bij ons altijd plaats.

Op de pagina van de donderdagavond heb je al kunnen lezen dat je minimaal 3 personen per avond in moet zetten. De rest kan dan plaatsnemen aan de bar of in de buurt van de banen rondhangen om de tegenstanders te intimideren of de spelers te bevoorraden.

Interesse?
Ik (Dave) ben iedere dinsdag op de bowling om je eventueel verder hierover te informeren. Ik speel in het team Lucky Strikes. Als je een keer komt kijken zul je zien dat we niet te missen zijn.

Maar je kunt me ook eerst mailen op info.bvgouda@gmail.com. Dan maken we er een afspraak voor.
Dus ik zou zeggen: Waarom ben je nog niet geweest?

Een typische dinsdag player

Sfeerbeeld

Hieronder een beeld van je tegenstanders. Dit waren de beste 3 teams van het seizoen 2016/2017.

Teams 50+, Nederhoff en de Meiden